Betaling & levering

Verzendkosten


Nederland
De verzendkosten bedragen € 3,95 per bestelling. Orders van € 50,00 of meer worden gratis verzonden.
België
Wij verzenden bestellingen eveneens naar België. Hiervoor geldt dat de verzendkosten € 3,95 bedragen en bestellingen vanaf € 50,00 worden gratis verzonden.

Betaling


iDeal
Bestellingen kunnen worden betaald middels iDeal. Dit is snel en veilig en zorgt ervoor dat uw bestelling direct na betaling verzonden kan worden. Voor het afrekenen wordt u naar de beveiligde omgeving van uw eigen bank geleid.

Betaling op mobiel apparaat
Op een mobiel apparaat kunt u ervoor kiezen om een iDeal betaling af te ronden op de normale wijze of met behulp van de app van uw bank waardoor er geen pinpas nodig is.
Bancontact / Mister Cash
Bestellingen kunnen eveneens met Bancontact / MisterCash betaald worden. Ook hierbij geldt dat de order direct na betaling verzonden kan worden.
PayPal en creditcards
Indien u een PayPal account heeft of aanmaakt kunt u betalen met saldo op het PayPal account, via de bankrekening en via de creditcard. Geaccepteerde creditcards zijn Visa, Mastercard, American Express en Discover. Bestellingen worden direct na betaling verzonden.
Overboeking
Na afronding van de bestelling ontvangt u een email met betaalinstructies. Controleer uw spambox indien u deze email niet ontvangen heeft. Na ontvangst van de betaling ontvangt u de factuur en verzenden wij uw bestelling. Er kan een vertraging bestaan tussen het moment dat u het geld overboekt en wij het geld ontvangen. Houd er daarom rekening mee dat de bestelling een dag later verzonden wordt.

Bestellen, bevestiging en factuur


Account aanmaken
Tijdens het bestelproces kunt u ervoor kiezen om een account aan te maken. Uw adres wordt dan opgeslagen wat handig is indien u in de toekomst nogmaals een bestelling wenst te plaatsen. Daarnaast kunt u in uw account de geplaatste bestellingen en de status er van inzien. Het aanmaken van een account is niet verplicht.
Orderbevestiging en factuur
Na afronding van de betaling wordt u teruggestuurd naar deze website en ontvangt u direct per email een bevestiging van uw bestelling en een factuur in pdf formaat. In het geval van een overboeking ontvangt u de factuur wanneer wij de betaling ontvangen hebben.

Levering


Levertijd 1 dag
Wij leveren onze producten in Nederland en België. Alle bestelling worden via PostNL verzonden. Bestelling die op werkdagen voor 17:00 zijn afgerond verzenden wij dezelfde dag. In Nederland geldt een standaard levertijd van 1 dag, voor België 1 à 2 dagen. Op zondag en maandag wordt er niet door de PostNL bezorgd, dus orders die na vrijdag 17:00 geplaatst zijn, worden geleverd op dinsdag.
Bestelling past door de brievenbus
Indien uw bestelling door de brievenbus past, verzenden wij uw order in een brievenbuspakje. Dit zijn stevige doosjes die tegelijk met de briefpost bezorgd worden, maar die wel gevolgd kunnen worden middels track & trace.
Track & Trace
Op het moment dat uw order is verzonden, ontvangt u hier per email een bericht over. In deze email vindt u tevens de trackinglink waarmee de status van uw order is in te zien. Raadpleeg deze trackinglink voor actuele informatie omtrent de levering van uw pakket. In het geval van een brievenbuspakje wordt op de track en trace pagina van de PostNL eveneens weergegeven dat de zending in de brievenbus bezorgd zal worden.