Ruilen & retourneren

30 dagen zichttermijn


Vanaf het moment dat u uw bestelling ontvangt, gaat de zichttermijn in. Wij bieden een extra ruime termijn van 30 dagen zodat u alle tijd heeft om te beoordelen of de geleverde producten aan uw verwachting voldoen. Indien u binnen deze periode besluit uw artikelen te retourneren, moet het artikel ongebruikt zijn en samen met alle bijbehorende accessoires in de originele verpakking geretourneerd worden.

Uw product beoordelen


Indien uw product met behulp van een tie-wrap op een blisterkaart bevestigd is, mag u deze tie-wrap doorknippen om het product te kunnen beoordelen. Ook een eventuele seal van een doosje waarin een product geleverd wordt mag doorbroken worden om dit product te kunnen beoordelen. Deze verpakkingen moeten wel netjes worden behandeld en mee terug worden gestuurd bij een retour. Wees daarom voorzichtig bij het uitpakken.

Ruilen


U kunt de ontvangen producten binnen de zichttermijn van 30 dagen na ontvangst ruilen, mits deze artikelen ongebruikt en onbeschadigd zijn en samen met de originele en onbeschadigde verpakkingen worden teruggestuurd. Het eventuele prijsverschil met de nieuw gekozen producten wordt in rekening gebracht of binnen 2 werkdagen teruggestort.

Retourneren


Binnen de 30 dagen zichttermijn die in gaat op het moment van ontvangst, is het eveneens mogelijk om artikelen te retourneren, ongeacht de reden. Ook hier geldt dat het artikel ongebruikt en onbeschadigd is en samen met de originele en onbeschadigde verpakking wordt teruggestuurd. Nadat de artikelen door ons ontvangen en gecontroleerd zijn zullen wij uw volledige betaling, inclusief verzendkosten binnen 2 werkdagen terugstorten.

Defect product ontvangen?


Wij zullen er alles aan doen om dit zo snel mogelijk op te lossen. Standaard zullen we het product vervangen voor hetzelfde type artikel. Mocht u liever een ander product ontvangen of de bestelling willen annuleren, dan is dit uiteraard ook mogelijk. Neem zo snel mogelijk na ontvangst contact met ons op en indien er zichtbare defecten bestaan, stuur dan bij voorkeur een email met een foto van het defect. Dan kunnen we het direct beoordelen.

Retourneren is altijd gratis


Het terugsturen van uw producten is gratis, wat de reden ook is. Stuur ons een email met de mededeling dat u een product wilt retourneren. U hoeft hierbij geen reden op te geven (alhoewel we dit wel fijn vinden zodat we hiervan kunnen leren).

Wij maken vervolgens een retourlabel aan en emailen die naar u. Heeft u geen printer, dan kunnen we het label ook per post opsturen. Met het retourlabel op het pakket geplakt kunt u de zending gratis bij een postkantoor inleveren. Bewaar het bonnetje dat u krijgt bij inlevering tot de retour is verwerkt door ons.

Wij vragen u de producten goed te verpakken en deze inclusief eventuele verpakking naar ons op te sturen. Indien u nog vragen heeft omtrent het retourneren kunt u altijd contact opnemen.