Webwinkel keurmerk


WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Stichting Webwinkelkeur
Tangencenter.nl is aangesloten bij Stichting WebwinkelKeur. U kunt de echtheid van ons lidmaatschap controleren door op een banner van het keurmerk te klikken. U wordt dan naar de website van Stichting WebwinkelKeur gestuurd waar u kunt zien dat wij daadwerkelijk lid zijn. Onze website en contactinformatie worden op die pagina weergegeven.
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
Wat heeft u hieraan?
Het keurmerk geeft aan dat we voldoen aan de criteria van Stichting WebwinkelKeur. Dit betekent onder meer dat onze shop voldoet aan alle wettelijke eisen voor webwinkels en dat onze algemene voorwaarden voldoen aan de eisen die door de ConsumentenBond zijn opgesteld. Tevens moet contactinformatie duidelijk op de website vermeld worden en moeten privé gegevens via een versleutelde internetverbinding verzonden worden. De lijst met eisen is uitgebreid en zorgt ervoor dat u zeker weet dat wij volgens de wet handelen.
Bemiddeling bij geschillen
Om onze manier van handelen te controleren zet Stichting WebwinkelKeur Mystery Shoppers in. Dit zijn werknemers van de stichting die zich voordoen als klant. Mocht u onverhoopt toch in conflict komen met ons, dan kan Stichting WebwinkelKeur gratis bemiddelen om tot een oplossing te komen.
Maar het kan beter dan de wettelijke eisen
Ons lidmaatschap garandeert dat wij voldoen aan de wettelijke eisen, maar deze vinden wij niet streng genoeg. Zo heeft u wettelijk gezien 14 dagen om een bestelling te annuleren, maar wij bieden u 30 dagen, zodat u alle tijd heeft. Officieel moeten we u het bedrag van een retourgezonden product binnen 14 dagen terugbetalen. Wij beloven echter dat we dit uiterlijk de volgende werkdag doen, zodat u zo snel mogelijk over uw geld beschikt. Daarnaast zijn de kosten voor een retourzending officieel voor uw rekening. Aangezien we begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om online de juiste keuze te maken, mag u uw zending gratis retourneren.

Klantbeoordelingen


KiyOh
Wij maken gebruik van het externe beoordelingensyteem van KiyOh. Via dit systeem kunnen alle klanten een beoordeling achterlaten die wij niet zelf kunnen aanpassen of verwijderen. Dit geeft u een eerlijk beeld over onze manier van handelen. Wij zijn dan ook uitermate trots dat het gemiddelde cijfer dat we gekregen hebben ruim boven de 9 ligt!
Wilt u ons beoordelen?
Enkele dagen na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u een email van KiyOh met de vraag of u een beoordeling wilt achterlaten. Hebben de beoordelingen van voorgaande klanten u geholpen? Dan wilt u wellicht ook helpen door een beoordeling achter te laten zodat toekomstige klanten weten of wij een geschikte winkel zijn voor hun aankoop.
Heeft u zich in het verleden uitgeschreven van de emails van KiyOh, dan ontvangt u de uitnodiging niet. Maar u kunt ons nog steeds beoordelen door op de banner te klikken en op de review pagina een beoordeling te plaatsen.

Beveiligde verbinding


Het is wettelijk verplicht om persoonlijke gegevens versleuteld te verzenden. Dit betekent dat de browser een beveiligde verbinding moet maken wanneer u uw gegevens achterlaat. U weet dat dit juist werkt indien de URL in de browser verandert van http:// (onveilig) naar https:// (veilig).
Wij maken gebruik van een Uitgebreid Gevalideerd certificaat. Dit is zichtbaar doordat de eigenaar van het domein in de browser wordt weergegeven. Dit betekent dat naast een beveiligde verbinding ook de identiteit van de eigenaar van het domein gevalideerd is zodat u zeker weet met wie u zaken doet.
Afhankelijk van uw browser wordt de eigenaar direct weergegeven, waardoor u "Momentum Tools [NL]" ziet staan. Zo weet u altijd zeker dat u een veilige verbinding met de juiste website heeft.